Udgivelser

Lakonisk forvirret – cover


Lakonisk forvirret

– Ravnerock, 2010

Debutsamlingen er på en gang en række forvirrende tanker og samtidig en lyrisk gang fra nul til udgivelse. Digtene indeholder temaer såsom metropolens mange muligheder, søgen efter et ståsted, samt observationer fra nattelivet, fremtidsdrømme og kærligheden, skrevet i en tone, som skiftevis er lettere humoristisk, delvis kærlig, og ikke mindst sarkastisk.

Man møder, synes jeg, en digter, der på én gang eller på skift hader og elsker den verden og den hverdag, han er en del af, og forholder sig til den uden at lægge fingre imellem.
– MetrOrd

 

 

 

Sub rosa – cover


Sub rosa

– DarkLights, 2011

I Sub rosa er kærligheden til du’et på en gang stor, men samtidig også skræmmende og forfærdende. Til forskel fra debutsamlingen er egoet blevet pakket længere væk, og der fokuseres mere på du’et og alle de andre, og på hvordan det hele gik godt, siden galt. Sub rosa rummer således blandt andet fortællinger, observationer og kærlighedserklæringer skrevet i lyrisk stil med en tone, som til dels er melankolsk, opmuntrende og forelskende. Samlingens omslaget er tegnet af den aalborgensiske digter og billedkunster Kasper Anthoni.

Reitz spiller frejdigt og ofte humoristisk med sprogmusklerne, når han drager ud […] skriver om fremtiden og kærligheden eller om glæden ved at få ″et farvefjernsyn i et ellers sort/hvidt liv″ 
– Lolland-Falsters Folketidende